Snabb Viktminskning

Har du tänkt på att ta en vecka i ett varmare land nu fram på hösten men önskar att först kunna gå ner i vikt fort? Då kanske det sitter bra med några behövliga råd i ämnet! För att gå ner i vikt fort behöver man ha ett visst mått av karaktär. Men eftersom det bara rör sig om en kortare bantning så är det naturligtvis lättare att hålla ut. En del tar tom en faste vecka och får se kilona rasa av sig fortare än kvickt. Det här år verkligen den bästa metoden att gå ner i vikt fort.

Att fasta har som du säkert vet en välgörande effekt på kroppens hela mekanism. Kroppen har då en chans att göra sig av med an massa gifter och slaggprodukter. Det bästa med den här metoden är att man krymper magsäcken ordentligt vilket gör att man fortsätter att gå ner i vikt fort därför att man efter fastan blir mätt mycket fortare av en mindre mängd mat.

 

Det är många som kan skriva under på att de efter en veckas fastekur känner sig som en helt ny människa. Har man dessutom blivit smalare på kuppen och fortsätter att gå ner i vikt fort då mår man ännu bättre. Men hur fastar man undrar kanske du som aldrig försökt dig på det tidigare? Att nu börja dricka så mycket som möjligt är naturligtvis a och o. Men vad som är viktigt i det här sammanhanget är att man börjar med en mjukstart genom att trappa ner på sin vanliga kost ett par dagar före man sätter igång med den riktiga fastkuren.

Ett tips är att äta mindre av varje mål mat och att dricka mycket vatten. Det är också bra att ta en frukt exempelvis en banan istället för den där smörgåsen eller muslin man brukar äta. Efter en sådan här mjukstart har man redan förberett magen på ett mindre födointag och magsäcken har redan börjat att krympa en aning vilket kommer att göra att du blir mindre hungrig under fastan.

När du sen sätter igång är det bra att ladda upp med olika grönsaksjuicer, teer ( inte lipton och andra traditionella teer) det skall vara örtteer. Grönsaksjuicerna späder du ut med lite vatten eftersom de är ganska koncentrerade. För dig som har besvär med hård mage kan en katrinplommon juice vara perfekt för att rensa magen och få igång den ordentligt.

Den här metoden passar naturligtvis inte alla men den är mycket effektiv för den som har karaktär och vill gå ner i vikt fort.

Det är många som tar sig en fasta en eller två gånger om året och detta är verkligen något som är välgörande för kroppen. Eftersom det inte går att komma ifrån att vi får i oss en massa gifter via kosten då den är både besprutad och omvandlad på diverse sätt. Du kan också gå ner i vikt fort genom att utesluta alla ,då de innehåller mycket socker. Samma gäller läsk och godis. Pröva får du se! Resultatet kommer inte att låta sig vänta!