Bra Kosttillskott

Hur vet du vilket som är ett bra kosttillskott? Känner du dig trött, nedsatt har du ständigt värk i muskler eller leder? Lider du av återkommande urinvägsinfektioner eller har du kanske migrän eller ständigt ont i huvudet? Det finns mycket av krämpor som man skulle kunna lägga till på den här listan. Men en sak är säker och det är att eftersom du själv känner var du har ont så finns det alltid bra kosttillskott som både kan lindra och bota din kropp helt och hållet.

Ordet kosttillskott betyder precis som det låter: tillskott till kosten. Egentligen borde vår kost fylla upp dessa funktioner vad det gäller vitaminer, proteiner, mineraler mm. Nu är det inte så eftersom den moderna människan är stressad och har svårt att planera alla sina måltider väl. Dessutom innehåller maten en del gifter som vi vet skadar vår kropp i det långa loppet även om vi inte alltid vet hur.

Det är här ett bra kosttillskott kommer in i bilden. En människa som utsätts för svält kommer tex att dö när det sista av hennes protein i hjärtmuskeln bryts ner för att omvandlas till energi därför att utan protein slutar hjärtmuskeln att fungera och detta leder till hjärtstillestånd.

För att hitta ett bra kost tillskott är ett av de bästa sätten att låta människor själva berätta sin sjukdomshistoria och därefter berätta vilket bra kosttillskott som hjälpte dem till ett bättre liv!

En man som är 67 år berättade att han hade begränsad rörlighet i muskler och leder. Han kände sig utan energi och var mycket stillasittande. Från att ha varit en mycket aktiv och rörlig man gick han till att vara en trött och inaktiv människa. Han hade prövat det mesta men utan resultat. Livsglädjen sjönk men så kom han i kontakt med ett bra kosttillskott som heter VitaePro och som innehåller bland annat astaxhantin som kommer från en färskvatten alg som heter Haematococous Pluvalis. Han berättar att han var mycket skeptisk till allt vad bra kosttillskott heter inklusive naturmediciner så det var inte med någon större övertygelse han började ta ett bra kosttillskott. Men han blev glatt överraskad och säger att från att ha tyckt att livet var en mardröm vände det hela och han fick livsglädjen tillbaka.

Det finns lika många berättelser om förbättringar på grund av bra kosttillskott som det finns människor som har berikat sitt liv av dem. Men en sak är säker och det är att VitaePro är ett bra kosttillskott som stärker immunförsvaret och bygger upp kroppen utifrån och in. Många barn och vuxna får under hösten en massa nya bassiller i sig då barnen börjar i skolan och på dagis och fritids samt är där mycket mer än förut. Detta går att förebygga genom att ta ett bra kosttillskott.