Bäst proteintillskott

Det finns hur många kosttillskott som helst ute på marknaden idag men vilka är verkligt bra och vilka är bara värdelösa? De bästa kosttillskott som finns att tillgå är de som är framställda av rena naturprodukter. Eftersom det cirkulerar en massa gifter och naturföroreningar i vår föda kan det vara svårt för kroppen att rensa ut allt detta om den är nedsatt eller stressad. Olika mineralbrister eller vitaminbrister och andra brister kan göra att vårt välbefinnande tar skada.

Många känner sig trötta och orkeslösa och går till doktorn som tar en massa prover. Dessa visar fördetmesta ingenting och så skriver läkaren ut ett recept på antidepressiv medicin istället. Dessa kanske hjälper en del människor men för en del har de blivit en lång rundgång där man vare sig vet vad som är orsak eller verkan till sist.

Varför inte ge kroppen en chans att pröva det bästa kosttillskott som finns istället? Men hur ska jag veta vad som är det bästa kosttillskott för att råda bot på just mina besvär kanske du tänker. Ett förslag är att gå till en homeopat eller naturläkare. Dessa har ofta stor kännedom om vad som är bästa kosttillskott för just dig. Då de har en lång utbildning i naturmedicin är de kunniga både i vad som är bästa kosttillskott för just dig och även vad du har för brister i kroppen. För att kunna ge bästa kosttillskott till sina pasienter måste de först utvärdera vars och ens status i kroppen och själen.

Detta kan kosta en slant men för att hålla sig till verkligheten så är det värt det. Hälsan kommer alltid först och utan den kan ingen ha glädje av sina pengar vare sig om man är fattig eller rik. Alltså är det bästa kosttillskott för just dig det som en riktig naturläkare eller homeopat kommer fram till.

För att ta ett exempel kan det nämnas en kvinna som lidit av trötthet i många år. Utan att få någon som helst hjälp av sin läkare gick hon till en hälsokost affär. Biträdet där berättade att om hon trodde att hon var kvicksilverförgiftad av sitt amalgam så kunde hon pröva några homeopatiska droppar som tar bort en svamp som heter candida svamp. Den lever bla på kvickslilver amalgam. Blir man bättre av dessa droppar visar det att man troligtvis också är amalgamförgiftad.

Detta blev en vändpunkt för kvinnan då det visade sig att hon blev bättre av dropparna och sedan mycket bättre när hon sanerat sina tänder från det giftiga amalgamet. Efter detta behövdest det naturligtvis det bästa kosttillskott för att rensa hennes kropp och tillföra den viktiga byggstenar genom detta. Att var och en hittar just sin väg vad det gäller hälsa och bästa kosttillskott är naturligtvis vad det sunda förnuftet säger och detta borde vara den säkraste vägen till det bästa kosttillskott för var och en!