Skinny-bitch dieten

Vad är skinny-bitch dieten??
Denna diet är mer som en livsstil snarare än en diet och förespråkar ett vegetariskt levnadssätt. Denna diet kom att bli en succe år 2005 när den föredetta Ford models modellen Kim Barnouin och Rory Freedman kom ut med boken “skinny bitch”. Boken har sålt mer än en miljon exemplar och dieten sägs användas av bland Victoria Beckham och Jessica Alba.

Så här gör man
Dieten går ut på att undvika mejeriprodukter, kött, fisk, socker, sötningsmedel, kaffe och vitt mjöl för att med tiden gå ned i vikt och formas till en så kallad “skinny bitch”. Och detta skall göras i fem steg.

Steg 1:
Under steg ett så skall du utesluta allt socker och sötningsmedel för att klippa banden till ditt sockersug och skulle detta fortfarande finnas kvar så försök byta ut allt socker mot färsk frukt.
Steg 2:
När du greppat steg ett är det dags för dig att börja äta fullkornsprodukter, utesluta vitt ris, vitt mjöl och vit pasta. Steg 3:
Bli vegetarian, alla köttprodukter är förbjudna.
Steg 4:
Byt ut alla mejeriprodukter till produkter baserade på soja.
Steg 5:
Nu har du förmodligen greppat “skinny-bitch dieten” och börjar se hur kroppen tar form. Fortsätt i samma takt och håll dig till frukt, grönsaker, nötter, vatten, soja och ekologiskt rödvin. Produkter gjorda på tofu och andra vegetariska produkter är tillåtna.

Saker att tänka på.
Att ta det lugnt, hoppa inte till steg fem direkt i tron om att du klarar det utan gör allting succesivt och invänta din förvandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *