All Inclusive-PWO

Fairing’s nya PWO Rage Supercharged är en sk All Inclusive-PWO, som med sitt kompletta spektrum av prestationshöjande ingredienser optimerar din träning.

Främjar såväl muskeltillväxt och styrka som mentalt fokus, muskelpump och återhämtning för musklerna. Rage Supercharged är berikad med BCAA för muskeluppbyggnad och återhämtning samt tre olika kreatinformer. Kombinationen av kreatinmonohydrat, kreatincitrat och tri-kreatinmalat ger ett snabbt upptag i kroppen och din explosiva styrka samt uthållighet accelereras markant. För att få ett sylvasst fokus genom hela passet har man tillsatt koffein, L-tyrosin, DMAE och Rosenrot. Agmatinsulfat, citrullinmalat, AAKG och L-arginin förbättrar blodtillförseln och ger ett stenhårt pump.

För att höja mjölksyratröskeln samt förlänga uthållighet och ökad maxkapacitet har man tillsatt Beta-alanin som höjer karnosinkoncentrationen vilket ökar muskelns buffertkapacitet och motverkar den försurning som uppstår vid anaerobt arbete. Effekten förstärks ytterligare av den buffrande effekten av natriumbikarbonat och kreatinol-o-fosfat. Produktionen av kväveoxid (NO) från L-arginin vidgar blodkärlen för ökad syre- och näringstillförsel till musklerna. Agmatinsulfat, AAKG och citrullinmalat förstärker ytterligare pumpeffekten.

• Komplett prestationshöjande formula för styrka, uthållighet och explosivitet
• Berikad med BCAA för muskeluppbyggnad och återhätmning
• Tre stycken olika kreatinformer!
• Sylvasst fokus genom hela passet med tillsatt koffein, L-tyrosin, DMAE och Rosenrot
• Agmatinsulfat, citrullinmalat, AAKG och L-arginin förbättrar blodtillförseln och ger ett stenhårt pump

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *