Välmående

Herbalife har kombinerat det bästa av natur och vetenskap för att skapa en familj av exklusiva produkter som hjälper till att ge dig god näring, vitalitet och välbefinnande. Varje produkt är resultatet av omfattande produktutveckling och uttömmande tester, genomfört av framstående experter inom sitt fält. Du har alltid 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.
PROTEINDRINK

Proteindrinken är basen i våra närings- idrotts- och viktprogram och ger dig en näringsrik måltid.

Proteindrinken finns i fyra olika smaker; tropisk frukt, choklad, vanilj och jordgubb.

Rekommenderas att användas tillsammans med vitamin- & mineraltabletter och fiber- & örttabletter. Se våra näringspaket!

NÄRINGSPAKET 2
Ta kontroll över din hälsa med Herbalife’s kompletta måltid. Syftet är att ge kroppen en måltid med optimalt näringsvärde och ett regelbundet intag av kolhydrater, proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror samt andra näringsämnen i rätt balans. Högteknologisk mat för näringsmässigt medvetna!

VITAMINER & MINERALER
Får din kropp tillräckligt av de essentiella näringsämnen den behöver för optimalt välbefinnande? Utgå inte från att frukten och grönsakerna i livsmedelsbutikerna är proppfulla med näringsämnen.

HERBALIFELINE
(Omega 3,6, DHA & EPA)
Studier har visat att ett ökat intag av fiskoljor reducerar förekomsten av hjärt/kärlsjukdomar. Andra studier visar på en reducerad förekomst av stroke, särskilt hos kvinnor. Det finns även bevis för att konsumtion av höga nivåer av Omega-3 fettsyror skyddar mot depression.

UPPIGGANDE ÖRTDRYCK
Experterna rekommenderar ständigt att vi bör dra ner på kaffedrickandet – här är det perfekta sättet att göra det på. Fem snabbverkande örtextrakt skapar en dryck som du kan njuta av varje dag.

PROTEINSNACKS
Gott och näringsrikt snacks i tre smaker, näringsmässigt balanserat för att ge stöd mellan måltiderna.

För dig som är småhungrig ibland. Innehåller viktiga vitaminer och andra essentiela näringsämnen som hjälper till att bibehålla välbefinnandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *